Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i vår Integritetspolicy
Vår vision är att vara den naturliga logistikpartnern för utveckling
av näringsliv och livsmiljöer i Örnsköldsviks kommun.

Kombiterminalen

"Vi kan lager och logistik. Hör av dig  till oss så skräddarsyr vi en lösning  som passar just dig".

Enkelhet

Vår Flexibilitet, Din fördel

Vi siktar ständigt på din kundnytta och enkelheten är alltid ett fokus. Kontrollera ditt lagersaldo i realtid genom vårt system, eller låt oss  använda ditt. Hyran av din lagerplats bestäms av storlek, tid och volym.

- Det ska vara enkelt och smidigt att beräkna!


Vi kan hjälpa till med det du själv väljer

Vi kan hantera alla dina behov av lagring. Vi erbjuder en säker och trygg  förvaring av såväl personliga föremål som ditt företags varor.
Du väljer själv om du behöver en pallplats eller container och hur länge du behöver våra tjänster.

- Inga långa bindande avtal!


Betala aldrig för mer än du behöver

Med ett magasin på 1800m2 är det inga problem med att få plats  med dina objekt. Allting är inhägnat, säkrat och kameraövervakat för maximera säkerheten.

- Vår säkerhet, din trygghet!

Vår lagerpersonal – är din

Du kan använda ditt lager hos oss precis som om det vore ditt företags egna lager och vår personal fungerar som din. Vi assisterar i både godsmottagning och försändning. Behöver du hjälp med plock, packning, förädling eller transport så är vi bara en snabb arbetsorder bort.

Vi gör det, så du slipper!


Med miljön i Centrum har man allt att vinna – ingenting att förlora

Tack vare vår närhet till Arnäsvall kombiterminal så är vi anslutna till både tåg- och lastbilstransporter. Allt för att vi i vår tur ska kunna erbjuda dig billiga och snabba transportlösningar om du inte själv hämtar dina varor.

- Snabbt, enkelt och miljöanpassat!