Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i vår Integritetspolicy
Vår vision är att vara den naturliga logistikpartnern för utveckling
av näringsliv och livsmiljöer i Örnsköldsviks kommun.

Lediga tjänster

Hamn- och terminalarbetare

Örnsköldsviks Hamn och Logistik AB är just nu på jakt efter dig som vill ta dig an utmaningen som hamn- och terminalarbetare i deras verksamhet. I den här rollen är det en fördel om du trivs med omväxlande och utmanande verksamhetsuppgifter. Välkommen till en trevlig arbetsplats där laganda och flexibilitet genomsyrar hela företaget!

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du bland annat att köra vikarmskran som lastar, lossar och hanterar olika sorters gods vid Örnsköldsviks åtta hamnar och kombiterminal. Du kommer även att sköta övriga förekommande arbetsuppgifter såsom snöröjning, enklare reparationer och underhåll av maskinpark, samt underhållsarbete på mark och fastigheter. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Är du den vi söker?

Det här är en arbetsplats där medarbetarna är stolta över att alltid ha kunden och affären i fokus. Därför kan det ibland bli snabba ändringar i planeringen. Vi hoppas därför att du – precis som alla andra som jobbar hos Örnsköldsviks Hamn och Logistik AB – tycker om att vara i en miljö där det händer mycket. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb.

För att bli aktuell för rollen behöver du ha krankort för att köra fartygskran, mobilkran/vikarmskran, samt att ha erfarenhet av krankörning. Självklart har du ett stort intresse för maskiner och en önskan att lära dig ännu mer. Du har minst B-körkort och har du inte C-körkort vill vi att du är öppen för att ta det. Meriterande är också truckkort – gärna containertruck – och förarbevis på hjullastare. Du har datorvana och kan förstå och göra dig förstådd på engelska.

Arbetstiden är måndag-fredag, 07-16, men du behöver ha möjlighet till övertidsarbete vid arbetstoppar. Lön enligt kollektivavtal Hamn- och stuveriavtalet mellan Sveriges Hamnar och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vad kan Örnsköldsviks Hamn och Logistik AB erbjuda dig?

Örnsköldsviks Hamn och Logistik AB erbjuder dig en bred och varierande roll i en verksamhet i förändring, där bland annat digitalisering står högt på agendan.

Vill du flytta till Örnsköldsvik och tror att detta jobb kan vara för dig, besök då denna informationssajt för mer information om vad Örnsköldsvik har att erbjuda: http://www.ornskoldsvik.se/flyttahit

Kontaktperson

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Karin Erlandsson på mailadress: karin.erlandsson@ovikshamn.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan (CV och personligt brev) så fort som möjligt, dock senast 2021-02-28.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om verksamheten

Örnsköldsviks Hamn och Logistik AB är ett kommunalt bolag med ett 20-tal anställda som ingår i Örnsköldsviks kommunkoncern. Våra tjänster innefattar hamnverksamhet, skärgårdstrafik och utvecklingsarbete i Örnsköldsvik. Vi levererar en hamnverksamhet som tillgodoser både dagens och framtidens behov. Vi tillgodoser och tryggar kommunikationer med båt för de åretruntboende på öarna i skärgården samt för näringsliv, turism och friluftsliv. Vi är också en aktiv part i utvecklingsarbetet kring destination Höga Kusten. Örnsköldsviks Hamn och Logistik AB samordnar också depå- och drivmedelsverksamhet, samt driver och utvecklar godsterminalen i Arnäsvall.